Biro Kebajikan SAFA Sandakan sampaikan sumbangan

SUMBANGAN: Joseph menyampaikan sumbangan kepada Sharifah.

SANDAKAN: Biro Kebajikan SAFA Sandakan menyampaikan sumbangan kepada keluarga Allahyarhamah Norhana Sailabi yang merupakan ibu Setiausaha Eksekutif SAFA Sandakan Sharifah Atiu.

Rombongan SAFA Sandakan diketuai Setiausahanya Joseph Opei, Bendahari SAFA Sandakan Ibrahim Mastar, Ahli Jawatankuasa SAFA Sandakan Mazlani Jenuary, Ketua Biro Kebajikan SAFA Sandakan Jali @ Jalit Haji Taha dan Bendahari Biro Kebajikan Ambrine Kiraman.

Sumbangan disampaikan oleh Joseph Opei kepada Sharifah Atiu disaksikan oleh pihak SAFA yang hadir dan keluarga turut dihadiri oleh Suhaidi Karim dan Awang Atiu di Masjid Taman Mawar Sandakan.

Sharifah amat terharu dengan sumbangan yang diberikan dan mewakili keluarga mengucapkan terima kasih kepada SAFA Sandakan.

Ketua Biro Kebajikan SAFA Sandakan Jali @ Jalit Haji Taha berkata sumbangan ini adalah hasil kutipan sumbangan yang dijalankan oleh pihak Biro Kebajikan SAFA.

“Kita mengucapkan terima kasih kepada semua yang menyampaikan sumbangan untuk disampaikan oleh pihak SAFA kepada pihak keluarga Sharifah,” katanya.

scroll to top