Persembahan Tun Juhar pukau tetamu

Tun Juhar (tiga dari kiri) bersama Toh Puan Norlidah (tiga dari kanan) semasa upacara memotong kek sempena Hari Jadi Ke-69.

KOTA KINABALU: Lagu ‘It’s Now and Never dan One Night With You’ yang didendangkan oleh Yang di-Pertua Negeri Sabah Tun Juhar Mahiruddin, memukau tetamu di Malam Sanjungan Kasih.

ISTIMEWA…Tun Juhar (kanan) semasa membuat persembahan muzik.

Lagu yang popular sekitar tahun 1960an itu dibawakan Tun Juhar sambil diiringi anakanda sulung, Brigedier Jeneral Datuk Al Hambra Juhar.

Tun Juhar yang memainkan keyboard manakala Al Hambra dengan gitar turut menghidangkan dua lagu instrumental secara medley bersama kugiran dari Keningau, The Real One Band.

Turut menghiburkan tetamu, persembahan khas oleh petugas Istana Seri Kinabalu, keluarga dan sahabat handai Tun Juhar dan isteri, Toh Puan Norlidah R.M Jasni sempena sambutan hari jadi Tun Juhar pada 5 November.

KENANGAN…Tun Juhar (barisan hadapan, enam dari kanan) ketika bergambar kenangan bersama para jemputan.

Hadir memeriahkan majlis, Timbalan Ketua Menteri III, Datuk Dr Joachim Gunsalam, Speaker Dewan Undangan Negeri, Datuk Seri Panglima Kadzim M. Yahya dan Setiausaha Kerajaan Negeri, Datuk Seri Panglima Sr Safar Untong.

Malam Sanjungan Kasih pada tahun ini memilih tema bollywood dan merupakan acara penutup sempena Sambutan Hari Jadi Rasmi Ke-69 Tun Juhar.-Penerangan.

scroll to top