Robert Terima Kunjungan Pemimpin StarSabah Sandakan

KUNJUNGAN HORMAT… Datuk Robert bergambar bersama rombongan StarSabah dari Sandakan terdiri daripada Kassim Salamat (Karamunting), Abdullah Madon (Sekong), Jauhari Sukor (Gum-Gum), Kadir Ahmad (Elopura) dan Mohd Ridzuan Abidin (Sungai Sibuga).

Oleh ABD NADDIN HJ SHAIDDIN

KOTA KINABALU:Beberapa Ketua Bahagian StarSabah dari Sandakan membuat kunjungan hormat kepada Pembantu Menteri Kerja Raya Negeri Sabah,Datuk Robert Tawik @Nordin di pejabatnya di Bangunan JKR Sembulan Kota Kinabalu.

Beliau yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) N40 Bingkor dikunjungi oleh pemimpin-pemimpin Starsabah dari Bahagian Sandakan yang terdiri daripada Ketua Bahagian Karamunting, Kassim Selamat, Ketua Bahagian Sekong, Abdullah Madon, Ketua Bahagan Gum Gum, Jauhari Sukor, Ketua Bahagian Elopura, Kadir Ahmad dan Ketua Bahagian Sungai Sibuga, Mohd Ridzuan Abidin.

Datuk Robert yang juga Naib Presiden 1 StarSabah merakam terima kasih atas kunjungan mereka.

Katanya, beliau sentiasa terbuka menerima kunjungan sesiapa saja untuk merapatkan lagi hubungan silaturahim  dan bertukar tukar pendapat di antara satu sama yang lain.

Menurutnya, melalui program kunjungan itu, pasti memberikan manfaat ke arah meningkatkan kemajuan dan kesejahteraan rakyat.

scroll to top